Preloader

Fabrica Gura Portitei va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: România

Curierat rapid (Fan Courier), Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii si de km suplimentari

Costuri de livrare

 0,00 RON … 300,00 RON    →  25,00 RON

peste 300,00 RON                  →   gratuit

Pentru Fan Courier poate exista o taxa suplimentara in functie de numarul de kilograme suplimentare si de kilometrii suplimentari. Pentru a verifica zona in care va situati, accesati va rugam aria de acoperire a curierului, aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Livrare

 • Transport gratuit

pentru a beneficia de costuri gratuite de procesare/livrare:

 • valoare comenzii livrabile este de peste 200 lei
 • Intervalul saptamanal de livrare pentru a beneficia de transport gratuit este de luni pana vineri.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.

 • Livrarea se va face la adresa solicitata de client.

In situatia in a care aveti mentionari specifice gen „doresc sa fiu sunat inainte de curier” sau „vin la sediul curierului pentru ridicare”, etc, va rugam sa le mentionati in rubrica de observatii a comenzii si noi transmitem mai departe catre firma de curierat.

VA RUGAM SA ACORDATI ATENTIE URMATOARELOR ASPECTE: In momentul in care primiti coletul de la curier, verificati coletul, astfel incat acesta sa nu aiba sigiliul rupt, inlocuit sau coletul sa fie deteriorat. Toate coletele noastre sunt sigilate cu banda adeziva.

In cazul in care exista produse deteriorate la transport, va rugam sa aveti incredere ca de la noi au plecat intregi.

In acest caz, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza doar produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de catre Fabrica Gura Portiţei. In situatia in care nu faceti Procesul verbal cu firma de curierat, produsul nu il vom putea inlocui, iar reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu vor fi luate in considerare.

Retur

 • Returul se poate face in termen de 14 zile, de la primirea produsului sau a coletului ce conţine produsul
 • Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a fi nevoit sa justifice decizia si fara a suporta alte costuri.In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.
 • Returul se face la adresa: SAT VACANTA GURA PORTITEI, Str. Portului 27 C, Jurilovca, Tulcea
 • Returul banilor se face in termen de 30 zile de la primirea produsului returnat. 
 • Produse care nu sunt acceptate la retur : 
 1.  Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au  fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare;
 2. Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 3. Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans;